Massage- en beauty arrangementen

Bij ons kunt u terecht voor de beste massage van Nederland uitgevoerd door de beste Thaise masseuses.
In onze wellness bieden wij u verschillende massages aan.

Massage- en beauty arrangementen

Bij ons kunt u terecht voor de beste massage van Nederland uitgevoerd door de beste Thaise masseuses.
In onze wellness bieden wij u verschillende massages aan.

Traditionele Thaise massage voorkomt en verhelpt zowel lichamelijke als psychische klachten. Ook stimuleert het de bloedsomloop en het lymfesysteem, waardoor u meer energie krijgt. Het verhoogt de flexibiliteit van uw lichaam. Uw ledematen worden gestrekt, bewogen, losgemaakt en uitgerekt afgewisseld met acupressuur en massage. Deze vorm van massage is onderdeel van de Thaise medische en spirituele traditie. Bij deze massage wordt geen olie gebruikt.

Dit is een ontspannende massage met warme olie wordt gegeven. De nadruk ligt op het masseren van spieren en meridianen afgewisseld met eenvoudige strekkingen. De Thaise olie massage stimuleert de bloedsomloop en is zeer ontspannend.

Bij hotstone massage wordt uw lichaam eerst met warme olie ingesmeerd. Daarna masseert de masseuse u met de warme stenen. Daarbij legt zij enkele stenen op specifieke plekken van het lichaam. De warmte van de stenen geeft een ontspannende werking aan vermoeide of pijnlijke spieren en activeert het zelf herstellend vermogen van het lichaam. Ook worden hierbij de orgaanfuncties gestimuleerd, wat de stofwisseling bevordert. Hotstone-massage is behulpzaam bij onder andere artritis, reuma, fibromyalgie, menstruatieklachten, bij stress (geen burn-out!) en angstgevoelens.

Deze massage verbetert de doorbloeding, activeert de organen en stimuleert de zenuwbanen. De voetzool kan worden gezien als de spiegel van het lichaam. Door verschillende punten zacht in te drukken en te masseren met olie kunnen blokkades in bepaalde energiestromen worden verminderd of opgeheven.

Een mix massage bestaat uit verschillende soorten massage. Bij onze salon mixen wij thaise massage en ontspanningsmassage om een effectieve massage voor lichaam en geest te geven. Heel goed voor uw spieren en voor een juiste mindset. Doe uzelf een plezier met deze professionele massage!

De verschillende Thaise massagetechnieken zijn ontworpen om je bloedsomloop te verbeteren, je spieren te kalmeren en je meer ontspannen te laten voelen.

Deze Thaise aroma massage maakt gebruik van zachtere bewegingen op de gevoelige delen van het lichaam en hardere massage bewegingen op het verdikte spierbed. Deze aanpassing van de druk maakt het een ideale massage voor ontspanning.

Naast de kalmerende voordelen, wordt Thaise massage verondersteld goed te zijn voor:

  • de spierspanning verlichten door toxines weg te spoelen
  • het verbeteren van de bloedsomloop door de zuurstofstroom in het bloed te verhogen
  • helpen om ligamenten en pezen soepel te houden
  • het verminderen van emotionele en fysieke stress.

Deze massage bestaat uit een diepte reiniging, scrub, massage en een masker. Een gezichtsmassage levert vele voordelen op.
Het kan hoofdpijn, vermoeidheid en spanning wegnemen. Uw gezicht is uw visitekaartje. Door een gezichtsmassage verbetert de doorbloeding,
waardoor u een stralendere huid krijgt.Door regelmatige gezichtsmassages gaat u er echt vitaler uitzien.